Over ons Nieuws R&D FAQ Contact Links & Docs

Webinar Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+) waterstof en groene chemie

Op 14 oktober organiseren GroenvermogenNL en RVO een online informatiebijeenkomst over de subsidieregeling Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+) waterstof en groene chemie.

Investeert u als ondernemer en/of eindgebruiker in innovaties die ons energiesysteem flexibeler maken? Bijvoorbeeld met waterstof? Of opschaling en kostenvermindering van het elektrolysevermogen? Meldt u dan aan voor dit webinar via deze link.


In het Klimaatakkoord is afgesproken dat zeventig procent van de totale elektriciteitsproductie in 2030 bestaat uit hernieuwbare elektriciteit. Waterstof is een belangrijke energiedrager en grondstof voor een duurzaam energiesysteem dat betrouwbaar, schoon, betaalbaar, veilig en ruimtelijk inpasbaar is. Voor pilot- of demonstratieprojecten met waterstoftechnologie of groene chemie is er de subsidieregeling DEI+: Waterstof en groene chemie.

In de subsidiepot van de regeling zit een bedrag van € 29.400.000. Dit geld wordt beschikt via het Nationaal Groeifondsprogramma 'Groenvermogen voor de Nederlandse Economie' (GroenvermogenNL) en is bestemd voor opschaling van groene waterstof en chemie.

Tijdens het webinar hoort u van GroenvermogenNL meer over de ambitie van GVNL, opschaling en licht RVO deze regeling toe. Uiteraard heeft u ook de gelegenheid om vragen te stellen.

Deel pagina